waarom willen mannen alleen seks

Waarom willen mannen alleen seks

Je bent een tijdje aan het daten met een man. Hij is lief voor je. Hij is leuk. Hij geeft je ook een behandeling alsof je echt zijn meid bent. Het gaat geweldig tussen jullie twee en je wilt graag bij hem in de buurt zijn. Maar nu wil je meer; een vaste relatie. Je wilt iemand van wie je weet dat je op hem kan rekenen en je wilt jezelf veilig voelen zodat je niet kwetsbaar bent. Je ziet ook aan hem dat hij om je geeft. Je weet alleen niet op welke manier; Ben je een scharrel of iets oppervlakkigs? Of misschien wilt hij toch in een relatie zijn? Je hebt al geprobeerd om uit te zoeken wat hij van je denkt. Je hebt hem al gevraagd wat hij met zijn vrienden praat over jou of wat hij van jou denkt. Echter, je krijgt geen informatie uit hem. Vraag je door dan zegt hij dat nog niet klaar is voor een vaste relatie. Dan denk je waarom je dan eigenlijk al zo vaak op dates bent geweest. Waarom belt hij je elke dag? En, waarom slapen jullie dan samen? Het meest logische antwoordt daarop is dan; Het gaat om seks!

Nu zit je te denken waarom mannen dan zoveel van seks houden en niet eens een relatie willen aangaan. Hebben ze misschien meerdere meiden aan de haak? Voor mannen geldt dat zij niet willen vastzitten. Zijn ze in een relatie dan zitten ze vast. Dus liever alleen seks. Ze hebben dan hun pleziertje zonder enkele andere verantwoordelijkheid te nemen. Deze mannen dringen erop aan om condooms te gebruiken, omdat zij geen ‘ongelukje’ willen. Brengt alleen maar verantwoordelijkheid met zich mee.

Je bent samen in een relatie en dus doe je ook alles samen in een relatie. Je neemt je beslissingen samen en ook tijdens seks denk je aan elkaar. Vind je dat je partner alleen aan zichzelf denkt tijdens de seks, dan is alleen de seks belangrijk voor hem en niet jij. Weet hij jou niet te plezieren, dan ben je maar een speeltje voor hem.

Je hebt dan weer de mannen die daten leuker vinden dan een vaste relatie. Dit, omdat een date altijd spannend blijft. Hij heeft hiemee alle voordelen van een relatie; hij heeft een partner om leuke dingen te doen, een persoon bij wie hij terecht kan na een lange dag, hij kan zich geliefd voelen, hij heeft seks wanneer hij wilt en hij heeft zijn maatje. Al zijn behoeftes worden als het ware gevuld.

Dan rest nu nog de vraag als jij als vrouw wel gelukkig kan zijn met zo een relatie. Hij heeft wel de voordelen van alleen maar daten, maar jij dan? Heb jij er ook voordelen aan? Als je merkt dat je toch wat meer wilt, zoek het dan elders. Hij is dan niet de juiste persoon voor jou. Blijf niet hangen bij deze ene man die jou niet eens kan geven wat jij wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *