Single man op zoek naar date in Groningen

single-man-op-zoek-naar-date-in-groningen2

Single man op zoek naar date in Groningen

Mijn naam is Steven en ik ben al voor een behoorlijke tijd single. Ik wil weer beginnen aan een relatie, maar dan ook graag een serieuze relatie met wie ik de rest van mijn leven samen kan zijn.

 

karakter

Karakter

Ik ben van karakter geen slecht persoon. Ik hou ervan om grappen te maken en het gezellig te maken met vrienden en familie. Ik heb geen ochtend humeur, maar ik ben niet echt een prater als ik pas wakker ben. Je zult mij zien lopen in het huis, naar de wc gaan, ik loop je zelfs voorbij, maar ik zal niet tot je praten. Ik weet waarom het zo is, maar tenminste heb ik geen slecht humeur en snauw ik je af zonder een reden. Wat betreft afsnauwen doe ik ook niet. Ik luister graag naar anderen en probeer altijd kalm te blijven.

 

romantiek

Romantiek

Ik ben niet een zeer romantisch persoon zoals je dat wel eens in de films kan zien. Ik vind dat het in de films nogal overdreven is. Vooral als je kijkt naar de film ‘Fifty Shades of Grey’. Ik heb deze film bewust gekeken om de vrouw beter proberen te begrijpen en te kijken naar wat vrouwen eigenlijk leuk vinden. Die gozer is een multi biljonair, goed uiziend en nog erbij over de top romantisch. Ik kan dat helaas niet zijn, maar ik kan wel charmant zijn. Ik vind het wel leuk om met een kaarsje erbij te dineren met mijn vrouwtje.

 

wat-ik-zoek

Wat ik zoek

Voor mij hoef je er niet persee goed uitziend te zijn. Wat is goed uitzien nou eigenlijk? Een ieder heeft zijn eigen smaak. Voor mij maakt het niet uit hoe je eruit ziet. Ik wil graag een date met een dame met wie ik het gezellig kan maken, met ik kan lachen en bij wie ik mijzelf kan zijn. Zij moet wel eerlijk en te vertrouwen zijn. Ik vind vertrouwen 1 van de belangrijkste dingen voor een relatie. Daarnaast is communicatie ook erg belangrijk. Ik ben niet rijk, ben van de middel klasse, maar ik ben tevreden met wat ik heb. Ik heb doelen die ik graag wil realizeren en het zou fijn zijn als ik een vrouw achter mij had staan die mij helpt mijn doelen te realiseren door het ook tot haar doel te maken. Ik wil niet alleen een vrouw, maar ook een hele goede vriend.

 

wat-heb-ik-te-bieden

Wat heb ik te bieden

Ik heb een eigen huis en auto en een vaste baan. Ik kan wel voorzien in de dagelijkse kosten, maar ik vind het beter om samen het geld binnen te brengen. Ik hou van reizen, dus we zullen wel vaker op reis gaan. Ik hou van warme knuffels en vind het leuk om samen te zijn. Wil jij ook graag een serieuze relatie waarin je samen kan zijn met je partner, geen overspel gedoe en dat soort dingen? Ik ben dan waarschijnlijk de juiste man voor jou.

In afwachting op de ware.