Mijn speciale date met Marcus

mijn-speciale-date-met-marcus

Mijn speciale date met Marcus

Marcus was een heel speciale date van mij. Er zijn eigenlijk enkele redenen geweest waarom hij zo special was. Marcus had ik zo een jaar of drie geleden leren kennen via een datingsite. Toen ik hem leerde kennen kwam ik pas uit een relatiebreuk. Marcus zijn profiel leek mij boeiend dus startte ik met een conversatie. Hij leek omgekeerd ook geïnteresseerd te zijn in mij. Het duurde niet lang voordat hij mij vroeg voor een date. De zelfde dag zelfs. Eerst twijfelde ik maar daarna stemde ik ook toe. Waarom hij een speciale date was, is vanwege een emotionele factor. ..

 

de-eerste-date

De eerste date

Voor de eerste date hadden we een koffieshop uitgekozen in Utrecht. Toen ik daar aankwam zag ik Marcus al zitten bij de tafel. Ik liep naar hem toe om een handje uit te reiken, maar wat mij opviel was dat hij zittend mijn hand schudde. Ergens had ik al mijn gedachten dat hij heel erg onbeschoft was, omdat hij geen moeite nam om op te staan. Maar al snel had hij mij verkeerd bewezen door de waarheid aan mij te vertellen. Marcus was niet in staat om op te staan, omdat hij op een rolstoel zat. Hij was verlamd aan zijn benen. Toen hij me dat vertelde was ik heel erg geschrokken. Maar hoe loop je weg van zo iemand tijdens een date? Daar heb ik een te zachte en emotionele hart voor.

 

waarom-zo-een-belangrijke-waarheid-schuilgehouden

Waarom zo een belangrijke waarheid schuilgehouden

Opstaan en weglopen durfde ik niet, maar hem de reden tot geheimhouding te vragen liet ik niet voorbij gaan. Ergens was ik ook schuldig, omdat ik binnen 1 dag al ready was om met hem op een date te gaan. Maar goed! Voordat ik hem de vraag stelde, maakte hij zelf duidelijk waarom hij mij niet heeft verteld over zijn fysieke situatie. Hij was heel eerlijk en zei dat het een bewuste keus was. In het verleden is hij vaker teleurgesteld geweest, omdat hij altijd wordt beoordeeld voor zijn verlamming. Niemand raakt geïnteresseerd in hem voor zijn innerlijke goedheid, iedereen beoordeelt hem op zijn uiterlijke. Tranen rolde over mijn wangen tijdens het luisteren van zijn verhaal. Hij had me emotioneel al geraakt. Ik vroeg hem wel waarom hij mij heeft gekozen om zijn waarheid te verbergen en op een date te komen. Hij antwoordde dat hij de kans bij mij nam, omdat ik al sinds het begin van onze online conversatie lief overkwam bij hem.

 

continuering-van-de-date

Continuering van de date

Na alles gehoord en gezien te hebben, had ik besloten om me date nog mooier en bijzonder te maken voor Marcus. We hebben samen een kopje koffie genuttigd en hebben ook een maaltijd gehad. Op zichzelf vond ik Marcus heel erg leuk, maar ik was niet ready om na mijn relatiebreuk zo snel weer een relatie in te stappen. Om hem speciaal te laten voelen, heb ik onze date beëindigt door hem te zoenen. Ja, ik heb er geen druppel spijt van! Hij was speciaal.