Mijn beste vriendin uit Katwijk neemt mijn vriend!

Mijn beste vriendin uit Katwijk neemt mijn vriend!

Mijn naam is Sharon en ik ben 23 jaar oud. Ik was 3 jaren in een relatie met mijn huidige ex-vriend Collin. Dit alles is de schuld van mijn ex beste vriendin Jenny. Jenny en ik waren beste vriendinnen sinds de basisschool. We waren als zussen met elkaar en echt onafscheidelijk. Toen ik Collin heb leren kennen raakten we een beetje apart. We bleven elkaar wel ontmoeten, maar niet zovaak als hoe het was zonder Collin erbij. Ik was allang blij dat Jenny begrip toonde voor het feit dat ik niet meer zoveel met haar kon optrekken, omdat ik dus nu een vriendje had. Zij maakte er nooit een probleem van en probeerde ook nooit tussen ons te komen. Mijn leven ging goed. Collin en ik gingen ook wel eens bij elkaar slapen. Af en toe kwam hij bij mijn thuis en ik mocht ook naar zijn huis gaan om te blijven slapen. Op den duur spraken we erover om te gaan samen wonen. Hij was er heel erg enthousiast over. Toen ik het vertelde aan Jenny dat Collin en ik zouden samen wonen, vond zij dat niet zo leuk. Ze gaf mij allerlei negatieve ideeen over wat voor nadelen samenwonen eigenlijk kan hebben. Ik gaf er natuurlijk geen gehoor aan.

Op den duur begon ik minder contact te krijgen met haar, maar plotseling ook met Collin. Net toen we een apartement hadden gevonden haakte hij af van het idee. Ik kon maar niet begrijpen, totdat een neef van mij vertelde dat hij Collin en Jenny had zien samen lopen in de kermis, hand in hand alsof ze op een date waren. Ik had er geen zin in om stieken achter hen aan te gaan, want ik zou mijzelf zo alleen maar pijnigen als ik hen daadwerkelijk hand in hand zou zien. Om al de stress te voorkomen heb ik hen persoonlijk gesproken hierover. Ik heb een keer afgestemd met Jenny om bij mij thuis te komen eten. Toen zij eenmaal bij mijn thuis was heb ik Collin ook geroepen. Ik ken hen beide heel erg goed dus ik wist precies wat ik moest zeggen om hen beiden zover te krijgen bij mijn thuis te komen. Toen Jenny en Collin elkaar zagen kon ik aan hun expressie zien dat ze beiden geschrokken waren. Ik klingde expres veel aan Collin, maar ook aan Collin kon ik zien dat hij het niet zo prettig vond, maar er niets aan kon doen. We hebben samen gegeten en zijn toen in de tuin gaan zitten. Ik heb hen beiden naast elkaar laten zitten en heb hen toen gevraagd als ze een relatie met elkaar hebben. De twee waren versteld van mijn plotselinge vraag. Als eerste weigerde ze, totdat ik hen de foto wees die mijn neef had gemaakt van de twee toen ze hand in hand liepen in de kermis. Ze hebben toegegeven dat ze samen waren en samen wilde blijven. Ik heb daarbij mijn relatie met Collin en met Jenny beeindigd en hen naar huis gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *