Ik heb een relatie met mijn leerkracht

Ik heb een relatie met mijn leerkracht in Utrecht

Ik ben Rishitha, ben 20 jaar, kom uit Utrecht en ik heb al een relatie met Koemar sinds mijn 16e jaar. Ik denk echt wel dat het echte liefde is. Ik schrijf mijn verhaal, omdat ik wil aangeven dat de leraren niet altijd fout zijn als ze naar bed gaan met hun leerlingen.

Ik was al verliefd op hem toen ik 13 jaar was. Hij wist het niet. Dat is tenminste wat hij zegt. Ik vind echter wel dat hij me altijd die extra aandacht heeft gegeven. Toen ik 16 jaar was heb ik de moed genomen hem eindelijk te vertellen wat ik voor hem voel. Daarvoor gaf ik hem al wat subtiele hints. hij was toen 24 jaar. We schelen 8 jaar in leeftijd. Hij vond mij ook leuk en we zijn toen begonnen met onze relatie. We ontmoeten elkaar niet gemakkelijk op school. Het zou een probleem zijn voor hem als de andere leerkrachten het zouden weten. Hij zou misschien wel zijn baan kunnen verliezen, of nog erger, de bak in gaan, omdat ik als het ware nog minder jarig was. We waren namelijk ook al seksueel actief. Hij was natuurlijk mijn eerste. We konden niet echt op een date gaan, wegens onze huis relaties. Hij en ik mochten absoluut niet samen gezien worden totdat ik geslaagd zou zijn. Om die redenen had ik ook bijna geen zin meer om naar school te gaan, want ik wilde vrij leven met hem. Hij hield mij voor dat als ik de school niet afmaakt, hij ook geen relatie wilt met mij. Ik hield mij daaraan vast om mijn school wel af te maken. In de weekenden loog ik tegen mijn moeder dat ik naar de bieb ga of bij een vriendin, terwijl ik naar zijn huis ging.

Toen ik 17 was raakte ik zwanger. Hij is toen met mijn moeder gaan praten. Ze werd erg boos, wilde inderdaad dat de relatie zou stoppen en ze zou de politie bellen. We wisten haar echter te overtuigen dat we echt van elkaar hielden. Ik kreeg helaas een miskraam. We hebben toen wel besloten dat ik op een andere school zou gaan want hij zou in problemen komen.

Ik ben nu 19 jaar, getrouwd en ik heb een dochtertje van 1 en ik ben nog steeds heel erg gelukkig met Koemar Hij is niet alleen de vader van mijn kind, maar ook een vaderfiguur voor mij.

Mijn vader heeft nooit omgekeken naar mij en mijn moeder. Koemar doet alles voor ons. Ik ben heel gelukkig. Hij stimuleert mij om iets te maken van mezelf. Dat wilde ik aangeven. Het hoeft niet altijd pedofilie te zijn. Sommige dames zijn gewoon vroeg rijp, en zo was ik ook. Ik heb er helemaal geen spijt dat ik deze tour heb genomen. Hopelijk verandert mijn verhaal de kijk naar een relatie van een leerkracht en een leerling. Ik heb trouwens onze namen veranderd, om te voorkomen dat men ons vingers zal wijzen. Bedankt voor jullie aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *