ik ben verliefd op een collega

Ik ben verliefd op mijn collega.Wat kan ik daaraan doen?

Op een werk plek moet er gewerkt worden,maar tijdens het werk kom je in contact met mensen.Het kan ook zo zij dat je meer voor iemand gaat voelen vooral als jullie veel met elkaar hebben gemeend.Het kan ook zo zijn dat je  meer dan alleen vriendschap gaat voelen voor een collega.Het is  normaal dat je meer begint te voelen voor een collega.Doordat jullie elke dag bezig zijn met elkaar kan het zijn dat je verliefd kunt raken.Als je verliefd ben geraakt bepaald zij zelf als ze het vertelt aan de ander of als je het voor jezelf houdt.Het is goed als je de keus maakt dat niet te doen,maar aan een ander kan heb je er juist voordelen aan als je het wel doet.Als je ervoor kiest om het toch te vertellen aan jouw collega kies dan het juiste moment en soms kan je te weten komen dat je collega jouw ook net zo leuk vind en soms kan je collega merken dat je hem/haar leuk vind.Tegenwoordig is het normaal dat mensen die een relatie met elkaar hebben op een plek werken.Vroeger behoorde dat tot taboe.Ik zal je enkele tips geven hoe je hier mee kunt opgaan.

Tip 1

Zit er niet steeds aan te denken dat de persoon je collega is.Zoals ik eerder zei het is normaal als je gevoelens krijgt voor een collega,maar je moet er mee weten om te gaan.

Tip 2 

Probeer de zorgen van  je collega te begrijpen.Als jij als vrouw verliefd ben op je mannelijke collega probeer te snappen wat er allemaal in hem om gaat.

Tip 3

Probeer tijd met elkaar door te brengen.Het kan door het samen werken.Laat je collega merken dat hij/zij veilig is in je buurt.

Tip 4

Geef je collega complimenten.Zeg hem dat zijn hemd hem leuk staat.Als het een vrouw is kun je haar zeggen dat ze een leuk kapsel heeft.Doe het vaak, maar niet te vaak.Let dan ook op de manier hoe de persoon reageert.

Tip 5

Maak opmerkingen zodat hij/zij kan merken dat jij hem/haar leuk vind.Als je een vrouw ben maak de opmerkingen zodanig dat hij je uitvraagt.Ben je een man vraag haar zo snel mogelijk om uit te gaan.

Tip 6

Lach wanneer hij grappen maakt en laat hem weten dat je dat echt grappig vond.

Tip 7

Weet aan wie je het vertelt.Niet iedereen op je werk plek hoef het te weten eigenlijk hoef niemand het te weten.Het blijft leuk als jullie het alleen weten.Geheimhouden kost ontzettend veel energie.Als het serieus word en je wilt het vertellen vertel het dan eerst aan je baas.Als hij het van derde moet horen is de kans groot dat hij het niet als prettig ervaart.Het is veel beter als hij het zelf van jullie hoort en het komt dan ook netjes over.Nadat je het heb besproken met je baas kan je het verder vertellen aan je collega’s.

Tip 8

Deze is heel belangrijk! Je werk mag er helemaal niet  onder leiden.Het is heel fijn dat jullie een relatie hebben.Maar als je werk er onder begint te leiden is het geen goed teken.Als je verkeerde dingen begint te doen bijvoorbeeld in plaats van suiker zout zet. En houdt het professioneel als jullie moeten samen werken.

Zo dan is dat het!

Je hebt nu genoeg tips om hiermee om te gaan.Ik wens je heel veel succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *