hoe vallen mannen op?

Hoe vallen mannen op?

Als het nou gaat over opvallen bij mannen of vrouwen is dat voor beide hetzelfde. Het altijd om de eerste indruk. Je weet wat ze zeggen over eerste indrukken: je krijgt er maar één keer de kans voor. Dus, zorg dat die van jou goed is! Er zijn enkele signalen die een vrouw direct opmerkt.

Ten eerste zijn vrouwen altijd geneigd om naar de uiterlijk te kijken. Het begint van top tot teen, of andersom. Je schoenen zijn het raam naar je stijl. Wanneer je de verkeerde schoenen draagt, zend je een hele verkeerde boodschap uit naar de vrouwen. Als ze er armzalig uitzien, denken vrouwen al gauw dat je een zwerver bent, en als ze versleten zijn denken vrouwen dat je het niet belangrijk vindt om er verzorgd uit te zien. Net zoals een vrouw (over het algemeen) verzorgd uitzien, willen zij dat ook in een man. Zie het als een investering. Besteed liever wat meer geld aan een goed paar.

Ten tweede zijn er een paar mode regels die mannen absoluut niet moeten breken. Kom niet met een dinosaurus t-shirt of een I-Am-Stupid T-shirt op de eerste date. Liever ook niet met vlekken op je kleding of een shirt dat half uit je broek hangt. Kom vooral niet met een half afgezakte broek. Vooral als je hebt afgesproken in een restaurant. Het maakt je dan wel opvallend, maar niet op de manier hoe jij wenst. Check jezelf gewoon even in de spiegel voordat je de deur uitgaat.

Ten derde wordt er ook gekeken naar je haarstijl. Je haarstijl zegt veel over wie je bent. Je haar stijl gaat namelijk altijd samen met je karakter en persoonlijkheid. Haar dat eruit ziet alsof het al weken niet is gewassen, is bijvoorbeeld een totale afknapper bij vrouwen. Smaken verschillen natuurlijk, en vrouwen hebben dan ook nog eens verschillende meningen over de “juiste” lengte van het haar. Sommigen houden van getrimd haar, andere van een grote bos, en weer andere van de mooie L’oreal reclame haar. Zorg er in ieder geval voor dat het er verzorgd uitziet, en dat je geen overdosis gel in je haar hebt.

Als punt vier zetten we neer dat de manier van groeten veel over je verteld. Een groet is de eerste gelegenheid om jezelf te presenteren op de manier waarop je gezien wilt worden. Geef in ieder geval een hand, een lach en een ‘hallo’. Wees zelfverzekerd, maar vriendelijk. Kijk niet langs de dame heen, en al helemaal niet van boven naar beneden voordat je haar gezicht bereikt. Op die manier lijkt het alsof jij je vlees aan het keuren bent. Kijk de dame aan, lach, en herhaal haar naam. Zodra je haar naam weet ben je al binnen. Dat maakt jou super opvallend voor de rest van de avond. Op die manier laat je zien dat je geinteresseerd genoeg bent om haar naam te onthouden.

Gebruik deze tips en je zal gegarandeerd opvallend overkomen bij de vrouwen. Vooral, omdat zij zullen zien dat je moeite hebt gedaan voor hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *