Hij wil niet trouwen tips

Me vriend en ik hebben al 1 jaar een relatie.Ik ben 25 jaar en ik wil heel graag trouwen.Sinds mijn jonge jaren droom ik  van mijn mooi huwelijk,maar ik heb een probleem mijn vriend wilt niet trouwen.Ik vind het heel erg want ik wil graag trouwen.Hij heeft mij ook geen rede gegeven waarom hij niet wilt trouwen.Wat kan de rede zijn en kan ik enkele tips krijgen dat ik goed kan gebruiken om het te overhalen om toch te trouwen?

Uit een onderzoek is gebleken dat mannen die trouwen langer gezond blijven vooral wanneer ze gelukkig zijn en een gelukkig leven hebben.Trouwen is niet alleen gezond maar ook heel leuk en mooi!Trouwen word door vrouwen in de meeste gevallen als een romantische plan beschouwd.Veel vrouwen dromen er van sinds hun jonge jaren sinds ze een klein meisje zijn.Maar je heb mannen die niet of nog niet willen trouwen.Dit is iets dat een vrouw helemaal niet wilt vooral als ze echt wil trouwen. Er zijn verschillende redenen waarom een man niet of nog niet wilt trouwen en dat verschilt bij elke man. Ik zal enkele redenen geven waarom een man niet of nog niet wilt trouwen.

Mogelijke redenen waarom een man niet of nog niet wilt trouwen.

 • Hij beseft niet dat het heel belangrijk is voor jou.
 • Het kan zijn dat je hem te veel onder druk zet.Als hij niet wilt of nog niet wilt kan je er niet veel aan doen.Dwing niet!!
 • Hij is erg onzeker!Hij is bang dat het verkeert gaat.
 • Het kan ook zijn dat hij eerder getrouwd is en behoorlijke slechte ervaring aan heeft overgehouden.Het ging misschien ook mis bij het delen van hun  waarde volle spullen of misschien werd hij door zijn ex onder druk gezet na het huwelijk.
 • Hij is bang om ge bonden te raken aan elkaar.Er zijn een aantal redenen hiervoor.Bijvoorbeeld  een slechte jeugd,een verschrikkelijke ex.
 • Hij wil prioriteiten stellen andere dingen gaan voor opdat moment .Een huwelijk kost geld dat weet bijna een ieder.
 • Hij wilt niet verder met je.
 • Hij wilt gewoon niet trouwen zonder reden.Hij vind het niet leuk,bijzonder of niks waard.
 • Hij wilt niet onder druk gezet worden ,want soms zien mannen trouwen als het begin van het leven met een vrouw onder druk.

Enkele tips die je goed kunt gebruiken als je partner niet of nog niet wilt trouwen.

 • Laat hem merken dat je jullie relatie echt waardeert.
 • Maak hem duidelijk dat niks zal veranderen.
 • Organiseer een super romantisch reisje.
 • Bespreek de voordelen van trouwen op de juiste manier.
 • Wees jezelf!
 • Benoem samen met hem jullie toekomst.
 • Als hij niet teveel geld wilt uit geven probeer het zo normaal mogelijk te houden.ga niet overdrijven
 • Houd van hem en OOK van jezelf.
 • communiceer veel!!Op de juiste momenten natuurlijk!
 • Geef niet op!

Ik  hoop van harte dat ik u heb kunnen helpen met de  tips ,maar als hij toch niet wilt trouwen laat het maar gaan en laat de tijd zijn werk doen.Als hij nog niet wilt trouwen kun je dat beter ook tijd geven.Vraag hem vooral niet om te trouwen ,maar bespreek dit onderwerp met hem zodat hij weet dat je graag wilt trouwen.Ik wens je heel veel succes toe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *