Dating tips voor vrouwen

Laat een man zich goed voelen als hij met jou is

Mannen hebben een grote ego die graag gestreeld word door een mooie vrouw.Een man heeft het liefst dat een vrouw zich helemaal overgeeft aan hem. Mannen houden van aandacht van mooie vrouwen en van complimenten die ze van vrouwen krijgen.Mannen stellen het op prijs als er naar ze wordt geluisterd.Als vrouw moet jij ook weten hoe jij een man kan verleiden.Door hem een compliment te geven geef jij hem het mannelijk gevoel.

Wees altijd beschaafd.Schrik hem niet af door jou taal gebruik.Jij moet wel goede gesprekken met hem kunnen aangaan.

Ga ergens naar toe waar je je op je gemak voelt

Het is altijd fijn als je je op je eerste date ontspannen voelt.Je krijgt dan automatisch een leuke uitstraling.Ga ook ergens waar je al bent geweest. Als jij geen plannen hebt om wat te eten met hem kies er dan liever voor om met hem naar een café te gaan.Als je niet van stil zitten hou maak dan een gezellige wandeling in een park. Het kan best wel een leuke date worden.

Toon attentie

Toon interesse over het onderwerp waar hij het over heeft. Al is het onderwerp niet boeiend voor jou. Toon vooral interesse in zijn hobby’s.Wat de sfeer ook kan verhogen is als er gesproken wordt over algemene onderwerpen.

Haal je ex vriend niet aan

Mannen vinden het niet leuk als ze worden vergeleken met andere mannen.Geef een man geen gevoel alsof je hem wil vergelijken met een andere man.Dat vind een man helemaal niet leuk en het kan de sfeer verpesten op een date. Over seks wordt er helemaal niet gesproken.Heb geen seks met een man als jullie voor de eerste keer een date hebben.

Laat hem zijn best doen

Mannen hebben dat gevoel dat ze alle vrouwen hun harten kunnen veroveren.Laat hij daarom zijn best doen als jullie een date hebben.Maak het hem een beetje moeilijk maar natuurlijk in positieve zin.Laat hij merken dat jij onafhankelijk bent.Hij moet dus weten dat hij niet zomaar met jou naar bed kunt gaan .Geef hem dan een compliment voor wat hij voor jou doet.Als hij geen moeite voor jou wil doen dan is hij jou ook niet waard……ga zorgvuldig om met jouw lichaam  mannen houden van vrouwen die er verzorgd uitzien en vrouwen die aantrekkelijk zijn.Ga sporten om je vorm te behouden of om het mooier te maken. Verwen je zelf ook wel een keertje om een schoonheidsbehandeling te doen.Als jij een date het is het goed als jij je kleding aandoet waarin je verleidelijk overkomt.Zet ook  make up die bij jou past.

 

STOP MAAR ALS HET NIET LUKT TUSSEN JULLIE.

Wat belangrijk is in een relatie is dat jullie elkaar begrijpen.TIJDENS HET PRATEN KUN JE DAT AL OPMERKEN.Als zijn houding tijdens de date jou niet bevalt,dan zie je al waar de date naar toelijd .Het zal dan niet lukken tussen jullie.Voer geen onnodige gesprekken en bedank hem beleefd voor zijn aanwezigheid.

Voor een relatie is het belangrijk dat het klikt. En dat merk je al snel. Hebben je date en jij een totaal verschillend gevoel voor humor, erger je je aan zijn houding of blijft hij maar over zichzelf praten? Dan mist die klik en gaat het waarschijnlijk niks worden. Dan kun je beter beleefd bedanken dan hem (en jezelf) aan het lijntje houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *