Blind date met foute man

blind-date-met-foute-man2

Blind date met foute man

Ik ben een single vrouw van 26 en heb altijd meer aandacht gehad voor mijn studie en inkomen, dan een relatie. Uiteindelijk vond mijn familie dat het eens tijd werd eens een keer te starten met daten. Ik had natuurlijk geen flauw idee wat ik zoek in een man, want heb er nooit eerder interesse in getoond. Ik ben opgegroeid in een gezin van 4 bestaande uit mijn moeder, 2 jongere zusjes en ik zelf. Mijn vader was weg gelopen met een andere vrouw toen ik nog maar 6 jaar oud was. Dus veel hoefde ik ook niet te weten over mannen.

 

ik-koos-zelf

Ik koos zelf

Ik wist natuurlijk niet met wie of waar ik zou kunnen beginnen. Mijn moeder zei dat ik moest proberen op een blind date te gaan. Ik heb dat toen gedaan. Ik heb via een dating website een blind date gevonden. Ik wilde niets speciaals of romantisch dus stelde ik voor om in het park te ontmoeten. Het leek mij wel interessant, want het zag er naar uit dat wij beiden van fietsen hielden. De rest van het gesprek hadden wij gelaten voor wanneer wij elkaar zouden ontmoeten. Daar aangekomen moest ik letten op een man met een rode roos aan zijn fiets. Na 5 minuten wachten zag ik in de verte een fiets met een rode roos. Naarmate hij dichterbij kwam kon ik ook goed zien wie erop zat te fietsen. Hij zag er redelijk goed uit. Geen goed uitziende man, maar het kon nog wel passeren.

 

waar-naartoeWaar naartoe?

We namen plaats op een bankje en begonnen te praten over allerlei ditjes en datjes. Hij is wel een prater. Toch was er iets aan hem wat ik niet leuk vond, maar ik kon toen nog niet weten wat het was. Naarmate we spraken is hij een ijsje gaan kopen voor ons twee. Op den duur zijn 2 spelende kinderen voor ons gekomen en 1 van hen viel op de grond. Dat kind begon te huilen en mijn blind date werd woest. Hij begon het kind te schreeuwen en weg te jagen. De vader van het kindje zag het gebeuren en rende snel naar hem toe. Hij tilde zijn zoon op en zei tegen mijn blind date dat hij zich niet zo hoeft te uiten bij kinderen. Mijn blind date pakte de vader bij de kraag, dreigde hem dat hij weg moest gaan met zijn kind voordat er slagen zouden vallen.

 

het-is-uit

Het is uit!

Je kunt het wel raden, maar ik was dus allang niet meer van plan om nog met deze kerel te blijven. Toen de man weg liep met zijn zoon had mijn blind date nog het lef om te zeggen dat als ik er niet bij zou zijn, hij die man en zijn kind allang al slagen had toegebracht. Ik keek hem even aan, stond op, gooide mijn ijsje weg, pakte mijn fiets en zei hem dat hij niet moet durven mij ooit te contacten. Ik fietste daarna zo hard als ik kon ver weg van hem.